Opening Kinderboekenweek “Feest”

o_193agvg49i0qme3g141nm7rt38aWoensdag, 1 oktober, was het dan eindelijk zover: de opening van de Kinderboekenweek met als thema FEEST. Nou en een feest werd het. De kinderen hebben genoten van alle activiteiten in de klassen. De kinderen van de groepen 1, 2 en 3 werden heel goed begeleid door de kinderen uit de groepen 6,7 en 8. Dat alleen was al een feest om te zien. Wat een verantwoordelijkheidsgevoel!

De opening werd ook een groot succes door de hulp van de ouders van de OR, ouders en stagiaires van de pabo en sport en bewegen die meehielpen. Heel erg bedankt hiervoor. Tot aan de herfstvakantie gaan we nog veel aandacht besteden aan de Kinderboekenweek. Op het leerplein van de groepen 4 staan nog de lievelingsboeken van de leerkrachten van het Sterrenschip. Je kunt nog steeds een formulier invullen. Deze boeken blijven tot 9 oktober staan en daarna gaan wij kijken wie de meeste boeken goed had. Vergeet niet je naam en je klas op het papier te zetten!

En nu….lekker lezen!!!!!!