Streetwise en meer

Afgelopen donderdag was het tijd voor Streetwise! In ons speellokaal stonden allerlei verkeerssituaties klaar, waar we iets over gingen leren. We leerden hoe we moesten oversteken, en we leerden de geluiden herkennen van verschillende vervoersmiddelen. Juf vroeg wie er wel eens zonder gordel in de auto zat…

Streetwise groep 1-2a

We hebben geleerd dat alle kinderen in of op een stoeltje moeten zitten, want iedereen in de klas is kleiner dan 1.35 meter. Voor de zekerheid hebben we even geoefend met de gordel, want sommige vaders en moeders schijnen dat wel eens te vergeten…

Klik hier voor de rest van de foto’s!

’s Middags gingen we buiten spelen op het dakplein, omdat ons eigen plein een beetje vol was. Dat was LEUK! De kinderen vonden het heerlijk, en het was lekker weer. Voor herhaling vatbaar!