Streetwise ‘Hallo auto’

Afgelopen maandag zijn de kinderen naar de Hoogspanning geweest. Op de parkeerplaats leerden ze veel over de remweg van een auto. Eerst moesten de kinderen heel hard rennen en dan in één keer proberen te stoppen op de finish. Ze kwamen er toen achter dat dat eigenlijk niet lukt. Je staat niet gelijk stil. Daarna kwam het spannendste onderdeel van de ochtend. De kinderen moesten eerst proberen in te schatten waar een auto stil zou komen te staan als hij met 50 kilometer per uur ineens zou moeten remmen. Daarna mochten de kinderen zelf remmen in een lesauto. Iedereen vond het heel jammer dat dat maar één keer mocht, gelukkig mocht iedereen ook nog een keer achterin gaan zitten terwijl een klasgenoot ging remmen. Het was een leuke en leerzame ochtend.14

1.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpgunnamed.jpg