Koningsontbijt en -spelen

Het was een prachtige dag! Niet alleen vanwege het weer, maar ook vanwege de gezelligheid. We begonnen ’s ochtends in de klas met een ontbijtje. Lekker je eigen boterhammen smeren, met een dikke laag boter, want anders blijft de hagelslag niet plakken! Na het ontbijt was het tijd om lekker te gaan sporten. We hebben: gedanst, een skippybal en step-race gedaan, tikspellen gedaan, een parcours en spel in het speellokaal en allerlei stoere klim en klauter oefeningen in de grote sporthal. We waren best moe aan het eind van de dag!

2015-04-24 08.30.50

Speciale dank aan de moeders van Beau en Lian. Schoenen aan, schoenen uit… We vinden klittenband ineens een heel handige uitvinding!!

Speciale groeten aan Sebastian, hij kon er vandaag niet bij zijn omdat hij naar het ziekenhuis moest.

Voor meer foto’s, klik hier.