Paasfeest

Vanochtend deden we met hulp van de moeder van Mark en de opa van Lars allerlei leuke paasactiviteiten. We deden een kleurenspel, we maakten een kleurplaat, we deden een telspel met een dobbelsteen, we verfden een ei en we hielden een eierrace. Het was supergezellig, zoals je kunt zien op de foto’s!

Tussen de middag gebeurde er nog iets bijzonders: één van de poppen kwam uit. We hadden ineens een echte vlinder in de klas! De kinderen wisten al dat de vlinder eerst zijn vleugels netjes moet uitvouwen en laten drogen. Juf heeft de vlinder ’s middags na schooltijd pas vrij kunnen laten.

’s Middags mochten we kijken naar een poppenkastvoorstelling. De heks haalde een flauwe grap uit met de paashaas, waardoor die ineens de kleuren niet meer goed herkende. Gelukkig hielp Kippiekip om alles weer goed te krijgen.

Toen moest juf nog snel snel snel alle werkjes en het gevulde paasbakje uitdelen… en dat duurde een klein beetje langer dan gepland. Sorry! Maar daarna was het dan écht paasvakantie! Juf Anita en juf Bianca komen tijdens de vrije dagen op school om voor de rupsen en vlinders te zorgen. Want die rupsen, die eten… en ze poepen veel! Wie weet of er nog meer vlinders uit zullen komen, we maken foto’s!

Klik hier om alle foto’s van vandaag te bekijken.