Schoolkorfbal groepen 6

P1050146Op woensdag 20 mei om 13:30 begonnen de wedstrijden op de velden De Korf in Marsdijk.

De velden 1 tot 5 waren voor de groepen 5 en 6 en de velden 6 tot 10 waren voor de groepen 7 en 8. Er deden 5 teams uit de groepen 6 van het Sterrenschip mee. De regels van korfbal zijn: je mag de bal niet met de voet aanraken, een jongen mag geen meisje dekken en een meisje geen jongen, als iemand met de handen omhoog voor je staat mag je de bal niet in de korf gooien en als de bal over de lijn is dan heeft het andere team uit. Team 1, 2 en 3 van het sterrenschip waren niet door naar de kwart finale. De teams 4 en 5 waren door naar de halve finale maar ze haalden de finale niet.  Omdat er een foutje in de berekening was kreeg team 1 een troost prijs van meester Ad.

Gemaakt door Jooske en Stephanie