Schoolreis groepen 7

100_5815Om iets over half negen vertrok de bus naar Walibi.

Daar aangekomen zijn we eerst naar de verzamelplaats gegaan, waarna de leerlingen in groepjes door het park heen mochten. Een aantal leerlingen rende heel hard naar de ‘engere’ attracties en een aantal leerlingen keek eerst eens rustig rond. Tussen de middag was er voor iedereen patat en wat te drinken. Nog voor de laatsten alles op hadden, waren de eerste al weer vertrokken.

Wij zijn heel trots op de leerlingen die hun angst hebben overwonnen en toch in een attractie gestapt zijn. Ook de meesters en de juffen hebben zich prima vermaakt. Iets verlaat kwamen wij na een geslaagde dag weer terug in Assen. Daar zagen de ouders die stonden te wachten een lege bus aankomen. Het blijft leuk om je verstoppen en net te doen alsof de buschauffeur alleen is.