Juf Emmy tot ziens!

emmyJuf Emmy gaat aan het einde van dit schooljaar onze school verlaten. Na vele jaren is het nu tijd voor een welverdiend pensioen….en dat betekent dat juf Emmy het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

Juf Emmy was vanmorgen erg verrast toen ze zag dat ze niet hoefde te werken met de kinderen. Op het planbord hingen bijna geen kaartjes er stond alleen geschreven ‘Afscheid juf Emmy’.  Spannend…wat gaat er gebeuren? ……

Juf Emmy en de klas werd om 9.00 uur door de klassenouders opgehaald en meegenomen naar het speellokaal. Hier heeft juf Geke samen met haar toneelcollega Femke een fantastische toneelvoorstelling gegeven. In de voorstelling werd een kasteel en een tent door Geke en Femke gebouwd, maar dat was nog niet zo gemakkelijk. Zeker niet wanneer je ook nog eens ruzie krijgt. Maar gelukkig waren er vele kinderen die wel even een handje konden helpen. Aan het einde van de voorstelling stond er een prachtige kasteeltent, die door alle juffen en kinderen goed gekeurd en getest is.

Tijdens de voorstelling is juf Emmy bekroond met  een mooie bloemenkrans  voor alle jaren die juf Emmy juf is geweest. En hoeveel dat er zijn? …..Juf Emmy is de tel een beetje kwijt geraakt, maar in ieder geval meer dan 40.

Daarnaast heeft de groep juf Emmy toegezongen met een heus ‘tot- ziens-lied’. En was er nog een prachtig cadeau voor juf Emmy van de klas, een eigen versierd tafellaken.

Groep 3a had ook een beetje geluk vandaag, want zij mochten ook meegenieten van de voorstelling.

Iedereen die geholpen heeft met de voorbereidingen, heel erg bedankt!