Open Dag Plateau Openbaar Onderwijs Assen

plateauVoor nieuwe ouders en andere belangstellenden wordt er op woensdag 16 september van 9.00 tot 12.00 uur een Open Dag georganiseerd op alle openbare basisscholen in Assen.

Voor iedereen is dit een mooie gelegenheid om eens vrijblijvend rond te kijken op de verschillende scholen van Plateau Openbaar Onderwijs Assen. Alle openbare basisscholen hebben een eigen profiel. Het kan gaan om o.a. Dalton, Jenaplan, Ervaringsgericht, modern klassikaal, Adaptief of Cultuurschool.

Alle scholen hebben hun specifieke deskundigheid, die zij ten goede laten komen aan de kinderen. Tijdens de Open Dag kunt u over alle schoolzaken geïnformeerd worden.

U bent van harte welkom op obs Het Sterrenschip, obs Kloosterveen, obs Baggelhuizen, obs Driemaster, obs De Veldkei, obs Emmaschool, obs de Marskramer, obs De Heksenketel, obs Theo Thijssen, objs De Vuurvogel, sbo de Meander en obs Valkenhorst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Moltmaker, algemeen directeur van Plateau Openbaar Onderwijs Assen (0592820500) of Han Sijbring, directeur Plateau-school (0592-820640 of 06-54355758)