Spelletjesochtend

Op vrijdag hadden heel veel kinderen uit groep 1-2a een spelletje mee naar school. Het was spelletjesochtend!

001

Na het fruit eten kwamen er moeders, een broertje en een oma om ons te helpen met de spelletjes. Voor sommige kinderen was dit hun eerste spelletjesochtend, dus legde juf eerst even uit hoe het moest.

Toen mochten de kinderen een spel uitkiezen, en dat in hun groepje spelen. Wat waren er veel verschillende spelletjes om uit te kiezen! Soms moesten de helpers eerst even de spelregels doorlezen, want niet iedereen wist hoe het spel moest.

Voor de kinderen was het heel leuk om lekker samen te spelen, en te oefenen met wachten op je beurt. Bij sommige spelletjes moet je tellen, bij andere spelletjes moet je goed letten op de kleuren en soms moet je een opdracht uitvoeren. Kijk maar eens naar de foto’s!