Leerlingenraad brengt tekeningen naar vluchtelingen in de TT hal

ttVanuit de leerlingenraad zijn wij vrijdagochtend maar de TT hal geweest om de verzamelde spullen aan te bieden en om de tekeningen ophangen voor meer gezelligheid in de hal. Op die tekeningen stonden ook Nederlandse woorden zodat ze die kunnen leren.

Wij werden gevraagd om naar de TT hal te gaan en dat mocht van onze ouders. We dachten eerst dat het heel eng zou zijn en dat iedereen boos was. Maar toen we aan kwamen en onze tekeningen op de tafel legden, kwam iedereen eromheen staan. Ze wilden ons graag helpen met ophangen en ze wilden na afloop selfies met ons maken.

Wij vonden het zo gezellig dat we niet meer naar school terug wilden. We probeerden zelfs nog met een smoes terug te gaan. We zeiden dat we naar de wc moesten en mochten toen weer even terug. Dat had redelijk geholpen, want we mochten in de kleine slaapkamer kijken en dat was heel erg interessant. Het was een geslaagd dagje!

Groetjes van Maartje, Jonas, Manon en Liv

www.drenthejournaal.nl