Sinterklaasviering 7b

naamloos

De groepen 7/8 gingen naar de groepen 1/2 daar kregen ze een kleuter die ze verantwoordelijk moesten begeleiden. Toen gingen alle klassen van het sterrenschip naar het speelplein voor de school.

image2

Daar kwam sinterklaas aan met de politiewagen en ze hadden de speelgoeddief meegenomen want die hadden ze gevonden. Hij had de tas mee met de verdwenen spullen dus hij had alles wat we kwijt waren gestolen. Toen deden we nog een dansje voor sinterklaas en daarna gingen alle klassen weer terug naar hun klas. De pieten gingen daarna rond alle klassen. Toen gingen de groepen 6,7 en 8 de surprises uitpakken. En daarna gingen ze films kijken en spelletjes spelen.

Tekst geschreven door: Britt en Marissa.

 

Klik hier voor de foto’s! De foto’s zijn gemaakt door Omer en Britt.