Sinterklaasviering groep 8b

  • Sinterklaas 25De kinderen van groep 8b waren erg zoet geweest, vandaar dat de Sint ook voor hen een surprise met daarin een cadeautje had gemaakt. De kinderen waren door het dolle heen en speelden tot in de late uurtjes met hun nieuwe cadeautjes. Daarna hebben we nog diverse bordspellen gedaan en afgesloten met de film: “Ronaldo”. Tussendoor kregen de kinderen uiteraard pepernoten, schuimpjes en drinken. Tijdens de lunch konden ze genieten van een heerlijk broodjes knakworst met ketchup of mayonaise. Alles begon met de “Sint survival” waarin onze groep 8b pieten moesten klimmen en klauteren over , onder en op diverse toestellen en zolang het een wedstrijd is tegen een ander team is groep 8b hiervoor wel te vinden. Ook hebben ze nog de mooiste Sint en Piet knutsels gemaakt, de een nog mooier dan de ander. Al met al was het weer een geslaagde viering, op naar de Kerst.