NK School Moves Volley

IMG_4176Ons Sterrenteam, bestaande uit Maartje, Joni, Silvi, Indy en Eline, deed vandaag mee aan de Nederlands Kampioenschappen Schoolvolleybal in Houten.

De eerste set werd direct door het Sterrenteam gewonnen, maar de tweede set ging naar de tegenpartij waardoor het gelijk spel werd. Bij tweede wedstrijd was het Sterrenteam duidelijk sterker en wonnen ze beide sets. De derde wedstrijd was nog even spannend toen het Sterrenteam op achterstand stond. Ze wisten zich goed te herpakken en wonnen ook deze wedstrijd. Doordat de tegenstander van de vierde wedstrijd niet was gekomen waren deze punten snel gepakt. Tussendoor werd er nog even naar meester Mark gezwaaid, die thuis via een livestream mee zat te kijken.
IMG_4207In de halve finale waren beide team tegen elkaar opgewassen en deze eindigde in gelijk spel. Helaas werd er geen derde set gespeeld en verloren ze met 4 punten verschil. De finale voor de derde/vierde plek eindigde net zo spannend in gelijk spel. Er werd nu een golden set gespeeld, de eerste met 5 punten zou winnen.
De meiden van het Sterrenteam hebben hun beste volleybalmoves uit de kast gehaald en zijn welverdiend derde van Nederland geworden!