Boekrecensies project Q

 

Boekrecensie 6a

(Donderdag 30  juni  2016) Vanochtend hebben we een boekenrecensie gehad. En weetje hoe dat ging? Je moest in 2 tallen een video maken op een i pad. En mijn maatje was Linda en wij hebben ieder allebei een hele toffe video gemaakt.

Bibi

 

Vandaag gingen we met de iPad werken voor de boekenrecensie. Dat was leuk maar ook wel moeilijk want met filmen moest de camera stil staan. Ik werkte samen met Inez, bij ons ging het wel goed. Het was een mevrouw die ons hielp met de boekenrecensie. Ik had ‘Het leven van een loser, een hondenleven’. De boekenrecensie komt in de bieb te staan met de boeken. In totaal  mochten we 1 uur aan onze boekenrecensie werken. Het was super leuk.

Sophie

 

Vanmorgen hebben wij een boekrecensie gehad.
Het was erg leuk.
Je moest een recensie maken en opnemen met een i pad.
Dan moest je voor de i pad iets zeggen over je boek.
Dat moest je in tweetallen doen.

Groetjes Marit

 

Hoi ik ben Amy-lou

Ik wil jullie wat vertellen wat wij hebben gemaakt met de boeken recensies.

Nou Sandra de bibliotheek mevrouw gaf ons 2 dozen vol boeken. Na 6 weken moesten wij een paar boeken gelezen hebben. Uit het aantal boeken dat we hebben gelezen moesten we een recensie maken. Ik zal een voorbeeld geven ik noem een titel zoals: ‘For girls only, mama heeft een nieuwe vriend’. Als je de titel hebt ga je een tekstje bedenken van ongeveer 1 min. Als volgt maak je  een filmpje. Later word hij op de site gezet. Dus ga naar de bibliotheek website en bekijk een voorbeeld van een recensie.

Doei.

 

 

We moesten een boek uitkiezen en gaan lezen. Daarna moesten we schrijven wat we van dat boek vonden. Over paar weekjes kwam de mevrouw weer en toen moesten we een boeken recensie maken. Een boekenrecensie is dat je iets moet vertellen wat je leuk vond aan het boek.

Als je dat goed hat geoefend dan ging je het filmen en kwam het op de site van de bibliotheek.

Anna

boekrecensie foto’s