Kerstdiner groep 3A

Poffertjes, knakworstjes in bladerdeeg, fruitspiesjes, frikandellen, pasta.. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, wat hadden we enorm veel heerlijke dingen met ons kerstdiner! De tafels stonden bomvol met allemaal heerlijke gerechtjes.

Maar dat niet alleen.. Wat waren de kinderen allemaal prachtig aangekleed, ze zagen er prachtig uit. Al echte dames en heren! De klas was gezellig ingericht en de tafels gedekt met de mooie zelfgemaakte kerstbakjes. Het feest kon beginnen!

Onder het genot van een voorgerechtje hebben we geluisterd naar het kerstverhaal. Daarna kwam natuurlijk het hoofdgerecht, wat een lekkere dingen allemaal! Toen we nog een keertje van het hoofdgerecht hadden gepakt hebben we geluisterd naar een mooi verhaal over de knecht van de kerstman. En als afsluiting van de maaltijd komt er natuurlijk een… nagerecht! Er waren heerlijke toetjes, allemaal verschillende dus voor iedereen wel iets lekkers.

Het was heel erg gezellig, we kunnen terugkijken op een erg geslaagd kerstdiner! En alle papa’s en mama’s natuurlijk bedankt voor de hulp en de kookkunsten 🙂 We hebben genoten van deze mooie avond.

Wil je nog meer foto’s zien? Klik dan hier!