Sinterklaasfeest in groep 1/2B

Hij komt, hij komt… Toch? Vanmorgen wisten we het niet helemaal zeker, want in de grote zaal zagen wij eerst alleen maar 2 pieten. De pieten gingen een taart voor Sinterklaas maken, maar helaas liep dit  anders dan verwacht. Gelukkig kwam Sinterklaas om de taart in ontvangst te nemen. Maar toen de bakpieten de taart wilden geven, viel deze voor de Sint op de grond…OH NEE!

Gelukkig kunnen wij op het Sterrenschip goed taarten bakken en heeft de Sint van ons een prachtige taart cadeau gekregen.

In de klas kwam de Sint en zijn pieten nog langs. We hebben 3 liedjes gezongen en nog een gedichtje voor gedragen. Sinterklaas vond het prachtig! Verder hebben we allemaal spelletjes gedaan en kregen wij aan het eind van de ochtend ook nog een cadeau.

Bedankt Sinterklaas voor het leuke feest. En alle mama’s die hebben geholpen met de spelletjes ook bedankt voor de hulp.