Verkiezing leerlingenraad groep 7B

In groep 7 worden 2 leerlingen van iedere groep gekozen voor de leerlingenraad. De leerlingenraad overlegt met de directie over punten die door leerlingen worden aangedragen. Ook is de leerlingenraad vaak betrokken bij activiteiten binnen het Sterrenschip.

Natuurlijk moet je voor de verkiezing duidelijk maken aan jouw groep waarom ze jou moeten kiezen voor deze functie. Uiteindelijk viel de keuze van groep 7B op Indy en Sofie. Zij zullen dit jaar en volgend jaar hun best doen om de kinderen zo goed mogelijk te vertegenwoordigen.
De open dag van alle Plateauscholen was de eerste activiteit waarbij de leerlingenraad  actief werd. Belangstellenden werden voorgelicht en rondgeleid. Tussendoor hebben Indy en Sofie ook nog het schoolwerk van die dag gemaakt.
Dames, heel veel succes en we zijn er zeker van dat jullie het goed zullen doen in de leerlingenraad.

foto’s