Kerstdiner in groep 7B

   

Wat is het weer een feest, het kerstdiner. Zo mooi en zo lekker.
Voordat we beginnen met de maaltijd spelen Amy, op viool en Nika op gitaar, samen een lied. Daarna speelt Amy nog een een solostuk. Mooi gedaan dames, bedankt.

Dan is het zover en kunnen we starten met de maaltijd. Helaas kan meester Kay er niet bij zijn, maar het lekkers dat op ieders bordje ligt is wel van hem. Ook juf Chantal komt nog even langs en is onder de indruk van de maaltijd, maar zeker ook van de mooie kleding en mooie kapsels waar kinderen veel aandacht aan besteed hebben. Na een aantal gangen laat een groepje heren nog een staaltje danskunst zien: de vogeltjesdans.  Dat valt niet mee nu de buiken zo zijn gevuld.

We kunnen weer spreken van een zeer geslaagd Kerstfeest.
Iedereen een fijne kerst en een bijzonder Gelukkig Nieuwjaar!

Stéan en Marijn blijven achteraf nog helpen met opruimen. Bedankt  jongens!

foto’s