Overblijf

Op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bieden wij voor leerlingen ‘Overblijven’ in onze school aan. De ASKA draagt zorg voor de organisatie en invulling.

De registratie en administratie van het overblijven worden verzorgd via de website ‘Overblijven met Edith’. Dit is een online systeem voor ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen en voor de overblijfkrachten. Kinderen kunnen voor het overblijven uitsluitend aan- en afgemeld worden via de site ‘Overblijven met Edith’. U kunt een gratis ouderaccount aanmaken door te klikken op de link overblijvenmetedith.nl en vervolgens Login aan te klikken.

Bij inschrijving kiest u bij school voor de school van uw kind(eren). Zo komt u rechtstreeks op de beveiligde site. Het aan- en afmelden van overblijfmomenten kan tot 10.00 uur op dag van de daadwerkelijke opvang. Voor het hele jaar kunt u dit vooruit plannen.

Er is een overblijfreglement en een beleidsplan overblijf aanwezig. Deze is in te zien door in te loggen met uw ouderaccount bij ‘Overblijven met Edith’ en te kiezen voor de optie ‘documenten’. De kosten van het overblijfmoment zijn vastgesteld op € 2,50 per keer. U betaalt uitsluitend wanneer uw kind gebruik heeft gemaakt van het overblijven. Bij afwezigheid van uw kind zal dit bedrag niet in rekening worden gebracht, indien u vóór 10.00 uur uw eigen reservering van het overblijfmoment uit ‘Overblijven met Edith’ verwijdert. Aan het begin van elke maand ontvangt u een gespecificeerde factuur met de overblijfmomenten van uw kind(eren) van de afgelopen maand. Via automatische incasso vindt daaropvolgend de betaling plaats.

 

U kunt bij vragen contact opnemen via:

info@aska.nl

0592-301993

overblijf protocol Sterrenschip 2015